Közélet

Továbbra is veszélyes az egyik legforgalmasabb belvárosi kerékpárút

Továbbra is veszélyes az egyik legforgalmasabb belvárosi kerékpárút

2020. június 23., kedd
Továbbra is veszélyes az egyik legforgalmasabb belvárosi kerékpárút
Tavaly novemberben megírtuk, hogy a kerékpárosok szerint rossz minőségű és veszélyes a kerékpárút a Belvárosi híd szegedi hídfőjénél. A probléma továbbra is fennáll, bár némileg javult a helyzet.

– Százmilliókból felújítják a Stefániát, a múzeum előtti teret és a Roosevelt teret is, de a kerékpárút továbbra is minősíthetetlen a Belvárosi hídnál, pedig minimális ráfordítással rendbe lehetne hozni – vetette fel Viktor, aki Facebook-üzenetében képpel illusztrálta az általa kifogásolt útszakaszt.

Érdekesség, hogy néhány hónappal ezelőtt a járdasziget másik felén ugyanígy hiányos volt a burkolat, ott viszont nemrégiben orvosolták a problémát. – Elég furcsa félmegoldás ez, ennyi erővel betömhették volna a többi hiányos részt is – fejtette ki véleményét olvasónk. A problémát jeleztük a Járókelő.hu-n, amely oldal a köztéri problémákról szóló bejelentéseket gyűjti és továbbítja az illetékes hivataloknak. Korábban

a Felső Tisza-parti óriáskátyú

, valamint

a Nagyállomás előtti, aszfaltból kiálló négy haszontalan csavar

esetében is eredményesnek bizonyult a bejelentés. Újabb cikkel jelentkezünk, amint előrelépés történik az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.