Közélet

Gumigyilkos aszfaltara panaszkodnak a bringások

Gumigyilkos aszfaltara panaszkodnak a bringások

2019. október 10., csütörtök
Gumigyilkos aszfaltara panaszkodnak a bringások

Egyik kerékpáros olvasónk defektet kapott a Belvárosi híd szegedi hídfőjénél. Állítja, a rossz minőségű aszfalt volt a probléma forrása.

„Szegeden nincsenek akkora távolságok, amiket kerékpárral ne lehetne kényelmesen megtenni, ugyanakkor a hideg idő beálltával nem szívesen ülök bicajra, de a drága bérletárak miatt mégis kénytelen vagyok.” – kezdte olvasói levelét Szilvia. „Így tettem szerda reggel is, de mint utóbb kiderült, nagy hiba volt. A Belvárosi híd szegedi hídfőjénél ugyanis defektet kaptam, miután a lyukacsos járdaszegélyre hajtottam.” – tette hozzá.

Szilvia hangsúlyozta, reggelente kész káosz, ami a Belvárosi híd lábánál zajlik, mert egyszerre tucatnyi kerékpáros vár a keskeny járdaszigeten, és amikor zöld jelzést kapnak, egymást kerülgetve tekernek át a túloldalra. „Igazán ráférne egy alapos felújítás a szegedi kerékpárutakra, különösen a fent említett szakaszra, mert eléggé balesetveszélyes.” – zárta sorait az olvasó.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.