Közélet

Halálosan unják a bezártságot a szegediek

Halálosan unják a bezártságot a szegediek

2020. április 20., hétfő
Halálosan unják a bezártságot a szegediek

Úgy tűnik, egyeseknek komoly nehézséget okoz a kijárási korlátozás betartása.

– Nekik vajon milyen halaszthatatlanul fontos tenni- és megbeszélnivalójuk volt a Kárász utca kellős közepén? –tette fel költői kérdését Dávid, aki elmondása szerint éppen a patikából tartott hazafelé, amikor megörökítette ezt a képet szombaton.

Pár száz méterrel arrébb, a Nagyáruház előtt békeidőket idéző kép fogadta Tamást. – Egész héten otthon maradtam, szombaton is csak azért mozdultam ki, hogy elmenjek a boltba, erre azt látom, hogy mások kényük-kedvük szerint napoznak az Árpád téri kráterben. Felháborító! – fakadt ki Tamás.

Azon már szinte meg sem lepődünk, hogy a ligetben ezen a hétvégén is nagy volt a forgalom.

Többször is megírtuk már

, hogy a kijárási korlátozás ellenére délutánonként rengetegen megfordulnak a város tüdejében, miközben

a Székely soron élő idősek az ablakból nézve nehezményezik

a fiatalabb korosztály felelőtlen magatartását.

– A fiataloknak szemmel láthatóan nehezükre esik betartani a korlátozást. Ez részben érthető, hiszen mindenképpen fontos a sport és a mozgás, ugyanakkor nagy szomorúsággal tölt el, mert bárki lehet vírushordozó a saját tudta nélkül is, ezért nem érdemes kockáztatni – ecsetelte véleményét Katinka, aki bevallása szerint éppen a nagymamájának vitt élelmiszert, amikor a nem túl jó minőségű fotót készítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.