Közélet

Kudarcba fulladt a 26 milliós WC tesztje: nem lehet bejutni az illemhelyre

Kudarcba fulladt a 26 milliós WC tesztje: nem lehet bejutni az illemhelyre

2019. augusztus 14., szerda
Kudarcba fulladt a 26 milliós WC tesztje: nem lehet bejutni az illemhelyre

Pedig igazán kíváncsiak lettünk volna arra, hogy mi került ennyibe.

Botka László legkedvesebb propagandája, a szeged.hu pikírt ajánlással próbált odaszúrni portálunknak, amiért az elmúlt napokban több cikket is megjelentettünk az Aradi vértanúk terén felállított új illemhely körül kialakult kaotikus helyzetről. Amit nyilván nem az ujjunkból szoptunk ki, hanem a szegediek panaszai alapján foglalkoztunk a témával.

Mint ismeretes

, Botka László házi lapja szerint már az elmúlt héten is tesztüzembenl működött az új közvécé,

de valójában még be sem volt kötve az áram.

Az önkormányzati lap tegnap közölt egy cikket, miszerint szerda délelőttől már használható az új, 26 millió forintos nyilvános WC.

Szerettük volna megtesztelni, de sajnos nem jártunk sikerrel, ugyanis hiába van már áram alatt a masina,

nem fogadja be a pénzt, így nem lehet használni: élő ember oda nem jut be.

Botkáék meglehetősen sajátos módon „tudatták” olvasóikkal, hogy valójában továbbra sem üzemképes az új illemhely – nemes egyszerűséggel levették a bennünket ekéző cikket, így aki rákattint a Facebook-linkre, azt hibakód fogadja az oldalon.

Marad a bokorba székelés

Mindeközben egy sarokkal arrébb, az Árpád téren a bokrok között végezte a nagy dolgát egy hajléktalan. Pont az ilyen esetek miatt lenne égetően fontos, hogy Szegeden legyen megfelelő mennyiségű és minőségű nyilvános illemhely, amely nemcsak Botka László házi lapja szerint működik frankón, hanem a valóságban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.