Közélet

Hiába szerelték négyen is, továbbra is gond van a csodavécével

Hiába szerelték négyen is, továbbra is gond van a csodavécével

2019. augusztus 21., szerda
Hiába szerelték négyen is, továbbra is gond van a csodavécével

Sorozatosan merülnek fel a problémák az Aradi vértanúk terén álló nyilvános toalettel kapcsolatban. Hétfőre kikerült egy figyelmeztető tábla, amely szerint a kártyás fizetés nem működik, csak érmével lehet bejutni az illemhelyre.

Már több mint egy hete átadták Szeged nyilvános illemhelyét, amelyet 150 forint ellenében lehet használni az Aradi vértanúk terén. Pontosabban lehetne. Az illemhelyre napokon keresztül

nem sikerült bejutnunk

, amikor pedig működőképesnek tűnt, akkor pedig nem fogadta el a pénzérmét. Múlt pénteken már egész nagyszámú szerelőgárda próbálta orvosolni a problémákat, miután kiderült, hogy vécé ugyan működik, de egészen furcsa hibákat produkál.

Négyen próbálják megfejteni a 26 milliós vécé rejtélyét

A legelképesztőbb az volt, amikor

használat közben nyílt ki az illemhely ajtaja

: egy fiatal férfi épp a dolgát végezte, amikor egyszer csak kitárult a bejárat. Úgy tűnik, a pénteki szerelési munkálatok nem jártak sikerrel, vagyis csak félsikerrel jártak, ugyanis hétfőn már az a kiírás fogadta az illemhelyre érkezőket, hogy a használat csak érmés fizetéssel lehetséges, a kártyás fizetési opció nem működik.

Hétfőre újabb hibát produkált a vécé: nem fogadja el a bankkártyákat

A nyilvános toalettel nemcsak funkcionális problémák lépnek fel sorozatosan, hanem az is kiderült, hogy a 26 millió forintos beszerzési ár

vélhetően igencsak túlárazott

, ugyanis portálunknak nyilatkozó, hasonló illemhelyek telepítésével foglalkozó cégek vezetői azt nyilatkozták, hogy 12-14 millióból is ki lehet hozni a beruházást, amiben benne van ráadásul a csatornahálózatra telepítés költsége is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.