Közélet

Gyűjtést szerveznek a petőfitelepi háztűz károsultjainak

Gyűjtést szerveznek a petőfitelepi háztűz károsultjainak

2019. április 25., csütörtök
Gyűjtést szerveznek a petőfitelepi háztűz károsultjainak

Jótékonysági gyűjtést szervez a Petőfi Sándor Általános Iskola azután, hogy hétfőn kigyulladt egy családi ház Petőfitelepen.

A tűzben egy, az iskolába járó testvérpár családjának a háza volt érintett – derül ki az iskola szülők felé intézett felhívásából. A tragédiában szinte mindenüket elvesztették – írja az intézmény igazgatósága. A családnak most az újjáépítéshez van szükségük segítségre, emiatt alapanyagra, munkaerőre és szakember segítségére. Ezen kívül az 5, 6, 9 és 10 éves lányoknak, illetve a 6 és 14 éves fiúknak ruhákra, valamint tartós élelmiszerre. Lehetőség szerint olyan összeválogatott csomagokra, melyekből egy-egy étkezés megoldható. Jelenleg a család egy kis lakásban él, így a tartós élelmiszerek hosszú távú tárolásához szükségük van arra, hogy hely biztosításával segítsen nekik valaki. Az adományokat az iskola portáján gyűjtik, az adományok eljuttatását a családhoz biztosítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.