Hárman megsérültek, mert kigyulladt egy ház Petőfitelepen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Lángoló ház a Pápai utcában (fotó: Simon Dominika, Szegeden láttalak Facebook-csoport)

A tűz a lakóház tetőszerkezetére is átterjedt.

Tűz keletkezett egy lakóház udvarán Szegeden, a Petőfitelephez tartozó Pápai utcában. Kigyulladt az összehordott szemét és egy melléképület, amely teljes terjedelmében ég – tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Lángoló ház a Pápai utcában (fotó: Simon Dominika, Szegeden láttalak Facebook-csoport)

A tűz a főépület tetőszerkezetének egy részére is átterjedt. A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.

Az első hírek szerint – amelyek fél öt körül érkeztek – hárman megsérültek a tűzeset során.

19:25: frissítés

A katasztrófavédelem újabb közlemény adott ki, azt írják, megfékezték a tüzet Szegeden.

Eloltották azt a tüzet, amely Szegeden a Pápai utcában, egy lakóházban és a környezetében keletkezett. Az udvaron mintegy száz-százhúsz négyzetméteren összehordott szemét gyulladt ki, teljes terjedelmében lángolt két melléképület és leégett a főépület tetőszerkezete is.

A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.

Előző sztori

Ópusztaszeren még tudják, milyen az igazi locsolkodás – képgalériával!

Következő sztori

Töröknek próbálta magát vallani a Röszkén feltartóztatott migráns