Közélet

Hárman megsérültek, mert kigyulladt egy ház Petőfitelepen

Hárman megsérültek, mert kigyulladt egy ház Petőfitelepen

2019. április 22., hétfő
Hárman megsérültek, mert kigyulladt egy ház Petőfitelepen

A tűz a lakóház tetőszerkezetére is átterjedt.

Tűz keletkezett egy lakóház udvarán Szegeden, a Petőfitelephez tartozó Pápai utcában. Kigyulladt az összehordott szemét és egy melléképület, amely teljes terjedelmében ég –

tájékoztatott

a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Lángoló ház a Pápai utcában (fotó: Simon Dominika, Szegeden láttalak Facebook-csoport)

A tűz a főépület tetőszerkezetének egy részére is átterjedt. A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. Az első hírek szerint– amelyek fél öt körül érkeztek– hárman megsérültek a tűzeset során.

19:25: frissítés

A katasztrófavédelem újabb közlemény adott ki, azt írják, megfékezték a tüzet Szegeden. Eloltották azt a tüzet, amely Szegeden a Pápai utcában, egy lakóházban és a környezetében keletkezett. Az udvaron mintegy száz-százhúsz négyzetméteren összehordott szemét gyulladt ki, teljes terjedelmében lángolt két melléképület és leégett a főépület tetőszerkezete is. A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.