Közélet

McDonald's: a vendégek érdekében lett fizetős a mosdó a Kárász utcán

McDonald's: a vendégek érdekében lett fizetős a mosdó a Kárász utcán

2019. március 26., kedd
McDonald's: a vendégek érdekében lett fizetős a mosdó a Kárász utcán

A gyorsétteremlánc válaszában nem írta le, csak célzott rá, hogy a Kárász utcán tanyázó hajléktalanok miatt tették fizetőssé az egység mosdóját.

"Célunk, hogy éttermeink minden szolgáltatása, beleértve a mellékhelyiségeket is, a vendégeink kényelmét szolgálja" – írta válaszában a McDonald's. A céget múlthéten kerestük meg, hogy megtudjuk, mi indokolta a Kárász utcai éttermük mosdójának fizetőssé tételét.

"Vendégeink visszajelzései alapján a Kárász utcában található étteremben is szükségessé vált a mosdóhasználati díj bevezetése azon látogatók részére, akik nem fogyasztó vendégeink, de a mosdókat kívánják használni. A jövőben számukra ezt a szolgáltatást térítés ellenében tudjuk biztosítani. Vendégeink a vásárlást igazoló blokkal természetesen továbbra is térítésmentesen használhatják az étterem mellékhelyiségeit"

– válaszolták, majd hozzátették: "őszintén sajnáljuk, és ezúton is elnézést kérünk, amennyiben olvasójukat ezzel kapcsolatosan kellemetlen tapasztalat érte."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.