Közélet

Ezúttal a 2-es villamoson aludt egy hajléktalan

Ezúttal a 2-es villamoson aludt egy hajléktalan

2019. március 26., kedd
Ezúttal a 2-es villamoson aludt egy hajléktalan

A belvárosi Meki után a 2-es villamoson kaptak lencsevégre egy szunyókáló hajléktalant. Olvasónk

beszámolója alapján, a villamosvezető ébresztette fel a végállomáson a fedél nélkülit.

Múlthéten megírtuk

, hogy egy belvárosban jól ismert fedél nélküli ravasz módon kijátszotta a Meki biztonsági őreit, majd aludt egyet a gyorsétteremben. A hétvégén újabb helyszínnel bővült a hajléktalanok átmeneti „szállása”: ezúttal a 2-es villamoson szundított egy fedél nélküli. - Pénteken este az Aradi vértanúk terétől 2-es villamossal mentem haza a Vértóhoz. Mikor felszálltam, megakadt a szemem egy meglehetősen furcsa pózban alvó hajléktalanon. Az őt körülvevő három méteres körben nem ült senki, mert annyira penetránsan büdös, alkoholszaga volt a szerencsétlen embernek – írta nekünk Facebookon Aradi Béla, aki egy fényképet is mellékelt az üzenetéhez.

Béla elmondása szerint, a végállomáson a sofőr ébresztette fel mély álmából az alkoholtól bódult egyént. - Minden tisztelem a sofőré, hiszen végtelen türelemmel állt hozzá ehhez problémához. A végállomáson hosszas perceken keresztül ébresztgette az álomba szenderült utast, aki végül nagy nehezen letántorgott a járműről – zárta sorait az olvasó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.