Közélet

Újabb kapufa: elméretezték a megállót a Honvéd térnél

Újabb kapufa: elméretezték a megállót a Honvéd térnél

2019. február 6., szerda
Újabb kapufa: elméretezték a megállót a Honvéd térnél

A Dugonics téri buszmegállóban a padot rakták rossz helyre, egy megállóval arrébb újabb kapufát lőttek a tervezők: a Honvéd térnél elméretezték a megállót, így aki a csuklós busz hátsó ajtaján száll le, az a saras virágágyásba lép. Ha ez még nem lenne elég, a két hónapja átadott Tisza Lajos körúton máris van egy óriás kátyú.

Újabb kapufa: elméretezték a megállót

A tavalyi év többek között a buszmegálló felújításról szólt Szegeden.

A városvezetés sikerként propagálta a megállók felújítását, ugyanakkor a projekt leginkább a csúszások és a félresikerült dolgok miatt képezte a közbeszéd tárgyát.

Hétfőn egy átfogó cikkben foglalkoztunk a félresikerült szegedi buszmegállókkal

. Egyik olvasónk azonban arra hívta fel a figyelmünket, hogy nem végeztünk teljesen alapos munkát. - A hét elején olvastam a buszmegállókról szóló cikküket. Kifelejtettek egy hatalmas bakit. A nem rég átadott Honvéd téri buszmegállót picit elméretezték a tervezők, ugyanis,

ha valaki csuklós busznak a hátsó ajtajánál száll le a megállóban, akkor a saras virágágyásba lép.

Felfoghatatlan, hogy fél éven keresztül csinálták, és ilyen hányaveti munkát végeztek – panaszkodott egy neve elhallgatását kérő olvasónk.

Elméretezték a buszmegállót a Honvéd téren. (Fotó: Kovács Ferenc)

Óriás kátyú a két hónapos úton

Egy másik olvasónk jelezte, hogy a december elején átadott Tisza Lajos körút Dugonics téri szakaszán egy óriási kátyú éktelenkedik az aszfalton. - Nyártól egészen decemberig komoly közlekedési káosz uralkodott a belvárosban az útfelújítások miatt. Akkoriban azzal vigasztaltam magam, hogy mire elkészülnek az utak, biztosan szebbek lesznek, mint a korábban. Tévedtem.

Valamelyik nap arra lettem figyelmes, hogy egy óriási kátyú tátong a Tisza Lajos körúton. Először azt hittem, hogy rosszul látok. Két hónapja adták át, de máris tönkrement,

ezért nem érte meg fél éven át bosszankodni – írta nekünk Facebookon Horgosi Dávid.

Nagy kátyú tátong a két hónapja átadott körúton. ( Fotó: Kovács Ferenc)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.