Közélet

Ismét változik a forgalom a Tisza Lajoson

Ismét változik a forgalom a Tisza Lajoson

2018. november 16., péntek
Ismét változik a forgalom a Tisza Lajoson

Ha bárkinek is hiányzott volna, remek hírünk van, hiszen újra megváltozik a forgalomkorlátozás a kiskörúton. A Petőfi sugárút és a Zászló utcai szakaszt zárják le hétfőtől.

Így a forgalom a Petőfiről a Földváry utcán keresztül haladhat a Tisza felé a kettős körforgalomtól november 19-től, így további kavarodásra lehet számítani a

Szilléri sugárúti felújítási káosszal

együtt. Viszont a felújítás területére így is behajtási tilalom van érvényben, kivéve az ott lakóknak, a tömegközlekedési járműveknek, a taxiknak és az áruszállítóknak. Az önkormányzat által javasolt kerülő az autósoknak a Dugonics tér felé a Semmelweis utca – Vitéz utca – Petőfi Sándor sugárút útvonalon vezet továbbra is. A Tisza felől a kiskörútról a Boldogasszonyra és a Szentháromságra nem lehet befordulni, utóbbira csak az Aradi teret megkerülve lehet egyenesen eljutni.

A tömegközlekedési útvonalak is ennek megfelelően változnak a Földváry utcán keresztül. Visszafelé változatlanul az egyirányúsított Vitéz utcán tudnak közlekedni a tömegközlekedési járművek. November 19-től elkezdik a lófaránál a Tisza Lajos körúti megálló felújítását is, ezért a 76Y-os járat a Petőfi sugárút 5. számnál áll meg. A felújítás alatt álló buszmegállóban szintén megálló 8-as és 10-es troli, valamint a 20-as, 24-es és 74-es busz pedig a Földváry utcai, azaz a Honvéd téri megállóban áll meg. A 32-es és a 36-os pedig a Bódogh János utcai ideiglenes végállomásig közlekedik.Az egyéb korlátozások továbbra is érvényben maradnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.