Közélet

Elkezdték a parkoló építését Tarjánban

Elkezdték a parkoló építését Tarjánban

2018. október 17., szerda
Elkezdték a parkoló építését Tarjánban

Hosszú évek óta jelent kihívást a környékbelieknek a parkoló keresés, erre jelenthet megoldást a most épülő parkoló – árulta el Kothencz János önkormányzati képviselő szerdán a Szamos utcai tízemeletesek mögötti barakknál.

Az 50 éves városrész lakóit már régóta zavarta az épület, melyet szerdán kezdtek el bontani. „Régóta időszerű volt ez a felújítás, várták a lakók” – mondta Kothencz János, Tarján városrész önkormányzati képviselője szerdán. – Legyen por, legyen munka? – kérdezte a hallgatóságot a munkaterület átadásakor Botka László polgármester.

„A zöldterületi rehabilitációnak a keretein belül, uniós forrásból is újul meg a Hüvelyk utcai barakk területe. Nagyon sokan várták. Komoly kihívás elé állítja a városrész lakóit a parkolóhelyek hiánya, ez régóta állandó problémát jelentett számukra” – magyarázta a képviselő. „Szombati fogadóóráimon mindig tapasztalom a lakosok visszajelzéseiből is, hogy nagyon fontos lenne növelni ezt a parkolóterületet” – tette hozzá. A látványtervek alapján a városrészben a Csongor teret is parkosítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.