Közélet

Kábítószerrel bélelte ki a hangfalakat

Kábítószerrel bélelte ki a hangfalakat

2017. június 15., csütörtök
Kábítószerrel bélelte ki a hangfalakat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 26 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén.

A NAV munkatársai egy bolgár rendszámú BMW-t ellenőriztek Röszkén. A járművet egy bolgár férfi vezette, aki úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban felkeltette a gyanújukat a férfi zavart viselkedése, valamint a járműből áradó különös szag. A vizsgálócsarnokban folytatott vizsgálaton a személyes csomagokon kívül több hangfalat találtak a NAV munkatársai, akik megkérték a bolgár férfit, hogy azokat pakolja ki az autóból. A férfi erre nem volt hajlandó, mondván, azok túl nehezek, majd többszöri felszólításra mégis eleget tett a pénzügyőrök kérésének. A hangfalak szokatlanul nagy súlyára hamar fény derült, hiszen azok belső részéből több mint 26 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. A NAV munkatársai a több mint 50 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető bolgár férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.