Közélet

Almási: Vásárhely lett az első

Almási: Vásárhely lett az első

2016. október 4., kedd
Almási: Vásárhely lett az első
Almasi_Istvan02

„A hódmezővásárhelyiek a vasárnapi népszavazáson ismét bebizonyították: fontos számukra, hogy elmondják véleményüket, éljenek demokratikus jogaikkal” – írja közleményében Almási István polgármester.

„Városunkban országosan is kiemelkedően, a választópolgárok 54,37 százaléka járult az urnákhoz. Hódmezővásárhely a megyei jogú városok közül ezzel a részvételi aránnyal az első helyen végzett. A legfontosabb viszont, hogy több mint 18 ezren, azaz a szavazók 98 százaléka mondott határozott nemet a kényszerbetelepítésre. Köszönöm a hódmezővásárhelyieknek egyértelmű állásfoglalásukat, kiállásukat városunk, országunk biztonságos jövőjéért. Hódmezővásárhelyen ezzel a jelentős felhatalmazással továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne kerüljön sor bevándorlók kényszerbetelepítésére. Almási István polgármester”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.