Közélet

Rigó Róberttel beszélgetnek a migrációról a Móra-kollégiumban

Rigó Róberttel beszélgetnek a migrációról a Móra-kollégiumban

2016. március 21., hétfő
Rigó Róberttel beszélgetnek a migrációról a Móra-kollégiumban

A Móra 50 kurzus keretében tartanak beszélgetés Rigó Róberttel kollégiumról, szakkollégiumról, migrációról a Móra Ferenc Szakkollégiumban március 22-én, kedden 19 órától.

"Folytatódik a Móra 50 kurzus. Március 22-én, kedden este 7 órától Rigó Róberttel, a Kecskeméti Főiskola korábbi rektorhelyettesével, volt Móra kollégistával migrációról, a XX. századi Magyarországra való be és kitelepülés okairól, a jelen migrációs válságáról, a magyarországi fiatalok külföldi munkavállalásának okairól, tapasztalatairól és hatásáról beszélgetünk. Javasolt belenézni a

Forrás Migráció különszámába

, a számot Rigó Róbert szerkesztette, és 4 volt Móra kollégista is írt, illetve nyilatkozott a témában" - invitálnak a szervezők.

A Kecskeméti Főiskola korábbi rektorhelyettesével migrációról, a XX. századi Magyarországra való be és kitelepülés okair...

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.