Közélet

Az ELI-ALPS nevével visszaélve verhettek át egy idős hölgyet

Az ELI-ALPS nevével visszaélve verhettek át egy idős hölgyet

2016. február 15., hétfő
Az ELI-ALPS nevével visszaélve verhettek át egy idős hölgyet

Az ELI-ALPS munkatársának adta ki magát egy férfi, aki egy lézeres eszköz eladásával okozott jelentős anyagi kárt egy idős hölgynek - tájékoztatta portálunkat hétfőn a kutatóközpont pr és kommunikációs csoportja.

"A társaság értesülése szerint feltehetően a szegedi lézeres kutatóközpontra hivatkozva értékesíthettek egy több százezer forint értékű lézeresnek mondott eszközt egy idős hölgynek, arra hivatkozással, hogy az állítólagos eladó az ELI-ALPS munkatársa. A kutatóközpont elhatárolódik az esettől és kész megtenni a szükséges jogi lépéseket. Tudomásunkra jutott, hogy állítólag egy férfi magát a szegedi lézeres kutatóközpont alkalmazottjának kiadva értékesíthetett egy lézeresnek mondott eszközt egy idős hölgy részére, amikor az eszköz rövid időn belül elromlott, a hölgy a tudakozón keresztül telefonon értesítette a kutatóközpontot és kért segítséget munkatársainktól. Az ELI-ALPS-nál jelenleg folyamatban van a beruházás, a központban a lézerek beüzemelését követően lézeres kísérletek végezhetőek majd, semmilyen módon nem kereskedik berendezésekkel, eszközökkel. A kutatóközpont elhatárolódik a történtektől. Az esetet azért hoztuk nyilvánosságra, hogy felhívjuk a figyelmet és ne kerülhessen sor esetleges megtévesztésekre a kutatóközpontra történő hivatkozással. Természetesen a szükséges jogi lépéseket is készen állunk megtenni" - írja a közleményben az ELI-ALPS PR és Kommunikációs Csoport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.