Közélet

Pro Caritate díjat kapott Kothencz János

Pro Caritate díjat kapott Kothencz János

2015. november 12., csütörtök
Pro Caritate díjat kapott Kothencz János
capture-20151112-131633

A szegedi szakember Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől vette át a szociális területen kapható legmagasabb miniszteri elismerést.

Balog Zoltán

, az emberi erőforrások minisztere mondott beszédet, majd adott át elismeréseket csütörtökön a szociális munka napja alkalmából Budapesten, az Iparművészeti Múzeumban. Az ünnepi eseményen Szociális Munkáért díjat, Szent Kristóf-díjat, Pro Caritate díjat vehettek át a szociális és családügyi területen kimagasló szakmai munkát végző szakemberek, az eseményen részt vett

Novák Katalin

, a tárca család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, valamint

Czibere Károly

szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár is. A kitüntetettek között van a szegedi szakember,

Kothencz János

is, akinek példamutató szociális tevékenységét Pro Caritate díjjal, a legmagasabb miniszteri elismeréssel jutalmazta a tárcavezető. Kothencz János az ÁGOTA Alapítvány alapítójaként, illetve a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatójaként hosszú-hosszú évek óta tevékenykedik fáradhatatlanul, időt és energiát nem kímélve a szociális szférában, és komoly eredményeket, sikereket mutathat föl.

Kothencz János példamutató szociális tevékenységét Pro Caritate díjjal, a legmagasabb miniszteri elismeréssel jutalmazta...

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.