Közélet

Fidesz: a baloldal kétségbeesetten hazudozik

Fidesz: a baloldal kétségbeesetten hazudozik

2015. február 20., péntek
Fidesz: a baloldal kétségbeesetten hazudozik

A Fidesz szerint a baloldali politikusok "tovább folytatják a kétségbeesett hazudozást" - írja az MTI.

A kormánypárt ezt pénteken arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy az MSZP napközben felszólította

Péterfalvi Attilát

, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökét, hogy haladéktalanul indítson vizsgálatot Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának "fiatal gerillái" ügyében.

Márton Roland

, az ellenzéki párt alelnöke sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, a Fidesz több százezer választó adatával élhetett vissza. A 444.hu pénteken azt írta, hogy egy fiatalokból álló csapat a tavalyi választások alatt sokszor törvénytelenül gyűjtött adatokat a választópolgárokról. A Fidesz szerint a baloldali politikusok "jobban tennék, ha a sajtó által kitalált és légből kapott hazugságok helyett, inkább a tényekkel foglalkoznának". "Például azzal, hogy zűrös és kiszámíthatatlan veszprémi jelöltjük elvenné a veszprémiektől az ingyenes állami oktatást és egészségügyi ellátást" - írták, hozzátéve, a baloldal figyelhetne arra is, hogy

Kész Zoltán

nem hisz az általános választójogban és aki esélyegyenlőségre vágyik, azt elküldené Észak-Koreába. "Talán inkább emiatt kellene aggódniuk és vizsgálatokat indítaniuk" - zárta közleményét a Fidesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.