Közélet

Jobbik: az embereknek éppúgy elegük van az MSZP-ből, mint a Fideszből

Jobbik: az embereknek éppúgy elegük van az MSZP-ből, mint a Fideszből

2014. december 13., szombat
Jobbik: az embereknek éppúgy elegük van az MSZP-ből, mint a Fideszből

A Jobbik szerint az embereknek éppúgy elegük van az MSZP-ből, mint a Fideszből. Az ellenzéki párt szóvivője a szocialisták szombati pártértekezletére reagáló közleményében azt a véleményét is kifejezésre juttatta, hogy a két párt váltópolitikája megbukott az emberek szemében és e politikai formációk hitelüket vesztették.

Mirkóczki Ádám

az MTI-hez megküldött közleményében azt írta, "az atomjaira hullott" MSZP felett végleg eljárt az idő. "Egykori és jelenlegi politikusai pont annyira részesei az elmúlt negyedszázad Magyarországot tönkretevő korrupciós cselekményeinek, rablóprivatizációjának, a magyar családok elszegényítésének, okozói a munkahelyek megszűnésének, mint a jelenleg regnáló fideszesek" - fogalmazott a szóvivő. Szerinte az utóbbi hetek eseményei és tendenciái megmutatták, hogy Magyarország szakítani kíván az előző huszonöt évvel, "elegük van azokból, akik a kommunista rendszer romjain milliárdossá lopták magukat, miközben családok milliói kerültek a létminimum közelébe vagy épp az alá". "Az MSZP és a Fidesz váltópolitikája megbukott az emberek szemében, ezek a politikai formációk hitelüket vesztették. Az emberek a hatalomtól meg nem mámorosodott, gőg nélküli országvezetőket akarnak" - írta Mirkóczki Ádám, hozzátéve, hogy a Fidesz és az MSZP politikusai helyett "a Jobbik mint tiszta erő kész kivezetni az országot a korrupció és a folyamatos megszorítások zsákutcájából".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.