Közélet

Az Északi városrészben is fellobbant a szeretet lángja a L.É.T. karácsonyán + FOTÓK

Az Északi városrészben is fellobbant a szeretet lángja a L.É.T. karácsonyán + FOTÓK

2014. december 21., vasárnap
Az Északi városrészben is fellobbant a szeretet lángja a L.É.T. karácsonyán + FOTÓK
letkaracsony_diofa_27mj

A L.É.T. önkéntes mozgalom az Északi városrész és Rókus lakosait invitálta hangulatos karácsonyi ünnepségre vasárnap.

A

Tarjánban

már hagyományosnak mondható L.É.T. karácsonyhoz hasonlóan idén Odesszában és az Északi városrészben is bensőséges karácsonyi rendezvényre invitálta az önkéntes mozgalom a szegedieket. A feldíszített közös karácsonyfa előtt adventi verseket és énekeket adtak elő, meleg teával, forralt borral, gyümölccsel és szaloncukorral várták az oda kilátogatókat. A Diófa vendéglőnél

Kothencz János

, a L.É.T. mozgalom életre hívója köszöntötte a megjelenteket és elmondta, betartja korábbi ígéretét, miszerint az egyesület kiszélesítve tevékenységét Szeged valamennyi lakótelepén képviseltetni fogja magát és az ott lakók érdekeit. A mozgalom célja, hogy olyan programokat hozzon létre a lakótelepi emberek körében, melyek összehozzák és teret adnak a közösségi lét megtapasztalásának, ahol az egymás iránti közönyt a valahová tartozás, a szolidaritás élménye váltja fel. Kothencz hangsúlyozta, a karácsonyfa alatt találhatunk ajándékokat, ám ennél fontosabb, hogy mi magunk is ajándékai lehetünk egymásnak. Ezért is végzi munkáját évek óta a L.É.T., ilyenkor advent idején is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.