Közélet

A Vakok Otthonának lakóit köszöntötte Kothencz János + FOTÓK

A Vakok Otthonának lakóit köszöntötte Kothencz János + FOTÓK

2014. október 9., csütörtök
A Vakok Otthonának lakóit köszöntötte Kothencz János + FOTÓK
latogatas06_gs

A közelgő Fehér Bot Napja alkalmából köszöntötte az időseket, és ajándékként szintetizátoron is játszott a Vakok Otthonának teadélutánján Kothencz János.

„Kötelességünk gondoskodnunk idős embertársainkról, és az Idősek Napja alkalmából nemcsak a múltjukat kell méltatnunk, hanem arról is kell szólnunk, hogy igenis van jelenük és jövőjük is ebben a városban. Mi azon fáradozunk, hogy mindaz, ami az idősek életminőségét jobbá teheti, megvalósuljon” – fogalmazott

Kothencz János

. A kormánypártok és a L.É.T. polgármesterjelöltje elmondta, a fiatalabb generáció köszönettel és hálával tartozik a szépkorúaknak, hiszen felépítettek azt az országot, amelyben élünk. „Hozhattam volna önöknek virágot vagy csokoládét, sokféle olyan dolgot, ami a maga tárgyiasultságában igyekszik kifejezni azt a szeretetet, amit magam is érzek a szépkorú embertársaink iránt. Ehelyett egészen mást hoztam önöknek” – fogalmazott, majd szintetizátoron játszott az otthon lakóinak. A rendezvényen jelen volt a 18-as körzet (Újszeged I.) Fidesz-KDNP és a L.É.T. által támogatott képviselőjelöltje,

Német Ferenc

is. Rajta kívül

Dér Veronika

, a Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesületének elnökségi tagja is köszöntötte a résztvevőket, és elmondta, hogy az Idősek Napja és a közelgő Fehér Bot Napja apropóján rendeztek ezúttal teadélutánt. Hozzátette, a nemzetközi nap legfőbb célja, hogy a közvélemény figyelmét felhívják a vakok és a gyengénlátók sajátos helyzetére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.