Közélet

Nyerjen jegyet a szabadtérire! - Švejk, a derék elsőháborús katona

Nyerjen jegyet a szabadtérire! - Švejk, a derék elsőháborús katona

2014. július 21., hétfő
Nyerjen jegyet a szabadtérire! - Švejk, a derék elsőháborús katona
svejk3_gs

Nem tudja milyen programot válasszon hétvégére? Szívesen ellátogatna a szegedi szabadtéri előadásaira? Megkísértené szerencséjét? Játsszon páros belépőkért a szabadtéri színház elő újszegedi előadására, a Švejk, a derék elsőháborús katona című komédiára.

Hétfőtől, rövid pihenő után újra gőzerővel készülnek a Szegedi Nemzeti Színház művészei a Svejk, a derék elsőháborús katona című előadásra, mely július 25-én és 26-án kerül színre az újszegedi ligetben. A Szabadtéri Játékok és a teátrum igazi felhőtlen kikapcsolódást, valódi családi szórakozást ígér: az ikonikus irodalmi karakterek,

Jaroslav Hasek méltán

népszerű alakjai csalnak majd mosolyt a nézők arcára.

Szilágyi Annamária,

a szegedi színház egyik legnépszerűbb művésze összesen nyolc különböző szerepet játszik az előadásban. „Tulajdonképpen az összes női karaktert én adom elő, egyedüli nő vagyok a darabban. Izgalmas munka, hiszen gyorsan kell váltanom a személyiségek közt: feleség és szerető, paraszt és grófnő is leszek. Hol viccesnek kell lennem, hol letargikusnak, hol szexinek. Az egyik gyorsváltozás során tizenöt másodperc alatt kell ruhát váltanom.”

Játsszon velünk, nyerjen jegyet a Švejk július 25-i (péntek) előadására! Ehhez nem kell mást tennie, mint válaszolni alábbi kérdésünkre:

- Kit láthatunk a komédia címszerepében? (Segítséget a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalán talál.) A) Jakab Tamás B) Sorbán Csaba C) Kárász Zénó

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail, vagy a

szegedma@gmail.com

címre várjuk a játékos nevének, telefonos elérhetőségeinek megadásával

legkésőbb július 23. (szerda) 10 óráig

. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjüket a Reök-jegyirodában vehetik át, fényképes igazolvány felmutatásával. A játék során 5 darab páros belépőt sorsolunk ki.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.