Közélet

Nyerjen jegyet a szegedi ketrecharc-MMA gálára!

Nyerjen jegyet a szegedi ketrecharc-MMA gálára!

2014. május 27., kedd
Nyerjen jegyet a szegedi ketrecharc-MMA gálára!
mma2

Ha szereti a kemény küzdelmeket, május 30-án a Városi Sportcsarnokban a helye. Nyerjen jegyet a IV. Szegedi Profi Ketrecharc és a Magyar MMA Prémium Ligára!

Ütős programra invitálnak minden sportrajongót a Városi Sportcsarnokba május 30-án: a IV. Szegedi Profi Ketrecharc és a Magyar MMA Prémium Liga lll. fordulóján, délután öt órától csapnak össze a harcosok. Részleteket az esemény

Facebook-os oldalán

olvashat! Látogasson ki ön is a meccsre: ha helyesen válaszol kérdésünkre, páros jegyet nyerhet a péntek este kezdődő sportrendezvényre!

- Ki adta át a győztesnek a bajnoki övet a küzdősport gála 2001-es szezonjában? (A választ alábbi tudósításunkban találja meg!)

A.

Kovács "Kokó" István

B.

Növényi Norbert

C.

Rehák György A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb május 28-a (szerda) éjfélig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük a nyereményről!

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.