Közélet

Nyerjen jegyet a Mesebárka fedélzetére!

Nyerjen jegyet a Mesebárka fedélzetére!

2014. május 30., péntek
Nyerjen jegyet a Mesebárka fedélzetére!
mesebarka_2014

Újra várja fedélzetére a kicsiket és nagyokat a Mesebárka! Június 5-én a Peter & Pan duó interaktív gyermekkoncertjével fut ki a hajó a Tiszára, játsszon velünk a páros belépőkért!

Május 30-tól megfelelő létszám esetén csütörtökönként 10 órától, péntekenként pedig 17 órától vidám, zenés interaktív koncertekkel, gyermekszínházi előadásokkal várják a családokat. A kellemes, egy órás hajókázást 40-45 perces gyerekműsor színesíti, biztosítva így a gondtalan kikapcsolódást.

Játsszon velünk, nyerjen páros jegyet a Mesebárka június 5-i útjára! Ehhez nem kell mást tennie, mint válaszolni alábbi kérdésünkre:

- Hogy hívják a sétahajót, amely hetente kétszer Mesebárkává "változik"? (Segítséget az alábbi cikkünkben talál!)

A.

Tiszavirág

B.

Öreg hölgy

C.

Danuvia A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb június 3-a (kedd) éjfélig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjét a helyszínen, fényképes igazolvány felmutatásával vehet majd át.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.