Közélet

Játsszon velünk Csúri Ákos legújabb könyvéért!

Játsszon velünk Csúri Ákos legújabb könyvéért!

2014. április 9., szerda
Játsszon velünk Csúri Ákos legújabb könyvéért!
csuri_akos04_gs

A szegedi gyökerű Csúri Ákos legújabb könyvének bemutatója kapcsán ötnapos játékot hirdetünk: válaszoljon helyesen kérdésünkre és nyerjen egy példányt ön is!

Öt részből álló napi játékot indítunk

Csúri Ákos Honfoglalók albérletben

című könyvének országos bemutatója kapcsán, amely 2014. április 11-én, pénteken, 17 órakor lesz az Alsóvárosi Művelődési Házban (Rákóczi u 1.), a Kapcában. A helyes megfejtők között naponta egy könyvet sorsolunk ki és a minden kérdésre helyes választ küldők között még további 5 könyvet a könyvbemutatón. A nyereményeket – dedikált könyvek – is ott, a helyszínen lehet átvenni a szerzőtől. Érdemes mindennap velünk játszani! Pénteken (11-én) a válaszadási határidő 14 óra.

Mai kérdésünk:

Ki volt a főszerkesztő-helyettes a Reggeli Délvilágnál, amikor a szerző első szegedi és Szeged környéki nagyriportjai megjelentek a rendszerváltáskor?

A.

Nikolényi István

B.

Bagaméri László

C.

Bátyi Zoltán

D.

Dlusztus Imre A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb április 11-e (péntek) 14 óráig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük a nyereményről!

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.