Közélet

Fidesz: Mesterházy nem hallgathat tovább

Fidesz: Mesterházy nem hallgathat tovább

2014. március 20., csütörtök
Fidesz: Mesterházy nem hallgathat tovább
mesterhazy_szegeden20_gs

A Fidesz szerint Mesterházy Attila nem hallgathat tovább arról, hogy kinek a pénzét őrizgette "bukott helyettese", Simon Gábor titkos ausztriai bankszámláján - mondta a Fidesz szekszárdi választókerületi elnöke csütörtökön.

Horváth István

, aki a tolnai megyeszékhely Fidesz-KDNP-s polgármestere is, a szocialista pártelnök esti, szekszárdi fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón hozzátette: a szekszárdiak 44 napja várják, hogy az MSZP elnöke egyenes választ adjon a kérdésre. A politikus felszólította az ellenzéki pártelnököt, hogy valljon színt arról: hány MSZP-s politikusnak van titkos bankszámlája és titkos, afrikai okmánya. Naponta derülnek ki újabb bűncselekmények ebben a példátlan bűncselekmény-sorozatban, Mesterházynak megvan a lehetősége a válaszra - jegyezte meg. A sajtótájékoztató helyszínén, a Babits Mihály Kulturális Központ bejárata közelében közel százan táblákkal, füttyszóval tiltakoztak a szocialista pártelnök érkezése előtt. A táblákon "

Gyurcsány, Bajnai, Bokros

, ez a megújulás, Attila", "Hazug hamisítók", "Nem lesz lenyúlás" feliratok voltak olvashatók; a tiltakozókkal szemben MSZP-szimpatizánsok "Ébresztő! ingatlanadó, trafikmutyi, korrupció", "A fideszes trafikmutyi Szekszárd szégyene" feliratú molinót feszítettek ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.