Közélet

Disznótorossal indítja az évet a Pick Étterem és Söröző

Disznótorossal indítja az évet a Pick Étterem és Söröző

2013. december 20., péntek
Disznótorossal indítja az évet a Pick Étterem és Söröző
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magyarország tájegységeinek különlegességeit és időszakos specialitásokat is étlapra vesz jövő évtől a Pick Étterem és Söröző. Karácsonykor a halászlé a legnagyobb sláger a vendéglőben, míg szilveszterkor a változatosan összeállított Pick tálak a nyerőek. Vasárnapig rendelhetjük elő a szenteste ebédjét!

Az ünnepi hajtásra készülnek a Pick Étterem dolgozói is, hiszen karácsony közeledtével egyre több megrendelés érkezik be hozzájuk. Nem meglepő, hogy szenteste a halászlé a legnépszerűbb étel, de sokan keresik az étterem sültes haltálja is ilyenkor. "Nem kimondott halászcsárda az éttermünk, de nagy örömmel látjuk, hogy a szegediek ezen ételünkkel is meg vannak elégedve. Rendkívül sok rendelés fut be hozzánk így ünnepek előtt, 5-600 adag halászlével készülünk, hogy minden a lehető legtöbb vendégünket ki tudjuk szolgálni" - árulta el portálunknak

Popovits Richárd

üzletvezető, akit a karácsonyi fogyasztásról, szilveszteri készülődésről is faggattunk. Mint mondta, a nagy érdeklődésre való tekintettel a tervezettnél tovább, december 22-e, vasárnap délután öt óráig veszik fel a megrendeléseket szentestére. Innentől azonban nagyüzemben dolgoznak azon, hogy friss, minőségi étel kerülhessen megrendelőik asztalára. A szilveszteri ebédet december 28-ig rendelhetjük meg az étteremben, ahonnan főként a Pick tálak a kelendőek ilyenkor. A "disznóságok" kedvelőinek a Pick Malac Tál lehet az ideális, de a szárnyast szívesebben fogyasztókra is gondoltak a Pick Pipi Tállal. Az Öt Húsos Tál pedig minden igényét kielégítheti a sülteket favorizáló vásárlónak: sertés, csirke, pulyka, kacsa és ponty is kerül az asztalra. "Megrendelőinknek az ízlésük szerint kiválasztott tálat frissen, melegen juttatjuk el, így nem kell vesződniük az óév utolsó napján a főzőcskézéssel: csak jó étvággyal elfogyasztani" - hangsúlyozta Popovits Richárd.

pick_etterem06_gs

Ráadásul nem csak menüvel, de hangulatos szilveszteri bulival is készül a vendéglő - sőt, rögtön kettővel is! Retro-party sorozatukat folytatva december 31-én

Dj Edgar

lemezlovas irányításával kerekítenek fergeteges évzáró bulit, míg a másik szinten egy retro videódiszkóval várják vendégeiket. Az érdeklődést jól mutatja, hogy a svédasztalos vacsorát is tartalmazó jegyeket az utolsó szálig elkapkodták, már csak sétáló jegyet válthatunk: a 8400 forintos jegy mindkét bulira szól korlátlan italfogyasztással, amely pezsgőtől kilenc féle töményitalon át az üdítőkig és kávékig mindent tartalmaz. A jeggyel így a teljes szilveszter éjszakájának minden költségét megváltják a látogatók. Újdonságként a jövő évtől tájjellegű specialitások is megjelennek az étlapon: havi váltásokkal az ország tájegységeire jellemző ízeket kóstolhatunk meg. "Vendégeink számára mindig változatos kínálatot szerettünk volna nyújtani, a helyi recepteket alkalmazva kóstolhatnak majd meg például dunántúli ételeket, vagy az adott időszakra jellemző specialitásokat is" - magyarázta az üzletvezető. Januártól hétvégenként disznótoros menüt ízlelhetnek meg azok is, akik még sosem kóstoltak bele egy vidéki disznóvágás hangulatába. Májas és véres hurkától az orjalevesen át a sültekig bőséges kínálattal vár majd a toros menü. Másik főszereplő a pacal lesz: a négyféle módon elkészített, csülkösen is szolgált pörkölt mellett például a pacallevest is kipróbálhatjuk az étteremben. A szilveszteri partiról és az aktuális kedvezményekről az étterem

Facebook-oldalán

és

honlapján

olvashatunk részleteket! (X)

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.