Disznótorossal indítja az évet a Pick Étterem és Söröző



Magyarország tájegységeinek különlegességeit és időszakos specialitásokat is étlapra vesz jövő évtől a Pick Étterem és Söröző. Karácsonykor a halászlé a legnagyobb sláger a vendéglőben, míg szilveszterkor a változatosan összeállított Pick tálak a nyerőek. Vasárnapig rendelhetjük elő a szenteste ebédjét!
Az ünnepi hajtásra készülnek a Pick Étterem dolgozói is, hiszen karácsony közeledtével egyre több megrendelés érkezik be hozzájuk. Nem meglepő, hogy szenteste a halászlé a legnépszerűbb étel, de sokan keresik az étterem sültes haltálja is ilyenkor. "Nem kimondott halászcsárda az éttermünk, de nagy örömmel látjuk, hogy a szegediek ezen ételünkkel is meg vannak elégedve. Rendkívül sok rendelés fut be hozzánk így ünnepek előtt, 5-600 adag halászlével készülünk, hogy minden a lehető legtöbb vendégünket ki tudjuk szolgálni" - árulta el portálunknak
Popovits Richárd
üzletvezető, akit a karácsonyi fogyasztásról, szilveszteri készülődésről is faggattunk. Mint mondta, a nagy érdeklődésre való tekintettel a tervezettnél tovább, december 22-e, vasárnap délután öt óráig veszik fel a megrendeléseket szentestére. Innentől azonban nagyüzemben dolgoznak azon, hogy friss, minőségi étel kerülhessen megrendelőik asztalára. A szilveszteri ebédet december 28-ig rendelhetjük meg az étteremben, ahonnan főként a Pick tálak a kelendőek ilyenkor. A "disznóságok" kedvelőinek a Pick Malac Tál lehet az ideális, de a szárnyast szívesebben fogyasztókra is gondoltak a Pick Pipi Tállal. Az Öt Húsos Tál pedig minden igényét kielégítheti a sülteket favorizáló vásárlónak: sertés, csirke, pulyka, kacsa és ponty is kerül az asztalra. "Megrendelőinknek az ízlésük szerint kiválasztott tálat frissen, melegen juttatjuk el, így nem kell vesződniük az óév utolsó napján a főzőcskézéssel: csak jó étvággyal elfogyasztani" - hangsúlyozta Popovits Richárd.

Ráadásul nem csak menüvel, de hangulatos szilveszteri bulival is készül a vendéglő - sőt, rögtön kettővel is! Retro-party sorozatukat folytatva december 31-én
Dj Edgar
lemezlovas irányításával kerekítenek fergeteges évzáró bulit, míg a másik szinten egy retro videódiszkóval várják vendégeiket. Az érdeklődést jól mutatja, hogy a svédasztalos vacsorát is tartalmazó jegyeket az utolsó szálig elkapkodták, már csak sétáló jegyet válthatunk: a 8400 forintos jegy mindkét bulira szól korlátlan italfogyasztással, amely pezsgőtől kilenc féle töményitalon át az üdítőkig és kávékig mindent tartalmaz. A jeggyel így a teljes szilveszter éjszakájának minden költségét megváltják a látogatók. Újdonságként a jövő évtől tájjellegű specialitások is megjelennek az étlapon: havi váltásokkal az ország tájegységeire jellemző ízeket kóstolhatunk meg. "Vendégeink számára mindig változatos kínálatot szerettünk volna nyújtani, a helyi recepteket alkalmazva kóstolhatnak majd meg például dunántúli ételeket, vagy az adott időszakra jellemző specialitásokat is" - magyarázta az üzletvezető. Januártól hétvégenként disznótoros menüt ízlelhetnek meg azok is, akik még sosem kóstoltak bele egy vidéki disznóvágás hangulatába. Májas és véres hurkától az orjalevesen át a sültekig bőséges kínálattal vár majd a toros menü. Másik főszereplő a pacal lesz: a négyféle módon elkészített, csülkösen is szolgált pörkölt mellett például a pacallevest is kipróbálhatjuk az étteremben. A szilveszteri partiról és az aktuális kedvezményekről az étterem
és
olvashatunk részleteket! (X)