Közélet

Szegeden tarol a pacal

Szegeden tarol a pacal

2013. november 14., csütörtök
Szegeden tarol a pacal
pacalporkolt

Hódmezővásárhelyen a marhapörkölt a kelendőbb, Szegeden azonban a pacal iránt van a legnagyobb érdeklődés - tudtuk meg a pörköltbolt tulajdonosától. A nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan kocsonyával is bővül a kínálat.

Hatadagnyi pacalpörkölttel távozott a rókusi Tesco mellett üzemelő

pörköltbolttól

Vadász Tibor

. "A panel ötödik emeletén nem sok lehetőségünk van bográcsozásra, pedig az egész család nagyon szereti a paprikás ízeket. Eddig étteremből hozattunk (főleg ha édesapám meglátogatott minket), azonban mióta hozzánk is ilyen közel megnyílt, átszoktunk az itteni kínálatra" - árulta el a vásárló. Főképp a pacalnak örült, mint mondta, kevés helyen készítik ezt az ételt igazán jól, a bolt termékével azonban nagyon meg volt elégedve. "Hódmezővásárhelyen inkább a marhapörköltet keresik többen, azonban itt Szegeden egyértelműen a pacal a legkelendőbb" - erősítette meg a helyszínen tapasztaltakat

Mucsi Tamás

ügyvezető. Lassan egy hónapja várja a Rókuson is vásárlóit a bolt, amely a nagy érdeklődésen felbuzdulva állandóan bővíti kínálatát. A vadászszezon kezdetével bevezetett szarvaspörkölt néha hiánycikknek is számít, hamarosan pedig a sertéskocsonya is megjelenik a választékban. "Több megkeresés is arra sarkallt minket, hogy a sertéskocsonyát is felvegyük termékeink közé: az időjárás függvényében körülbelül két hét múlva vásárlóink is megízlelhetik a házias recepttel elkészített ételt" - árulta el az ügyvezető. A pörköltbolt árairól és aktuális akcióiról

honlapján

és

Facebook-oldalán

tájékozódhatnak!

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.