Közélet

Fidesz: a szocialisták hamis számításait már ismerik az emberek

Fidesz: a szocialisták hamis számításait már ismerik az emberek

2012. november 26., hétfő
Fidesz: a szocialisták hamis számításait már ismerik az emberek

A Fidesz szerint a szocialisták hamis számítási módjait már ismerik az emberek. A nagyobbik kormánypárt szóvivője ezt a szocialista Tukacs István közleményére reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, miután az ellenzéki képviselő egyebek között azt írta, a közműadó bevezetése megint a lakosság számláit fogja jelentősen megnövelni.

Selmeczi Gabriella

kifejtette: a szocialisták lecsökkentették a gyes és gyed idejét, a táppénz összegét. Gazdaságpolitikájukban helyet kapott a nyugdíjak reálértékének 6 százalékos csökkentése, egy havi nyugdíj, illetve 1 havi bér elvétele is - sorolta. A Fidesz-kormány a gazdasági válság terheit megosztotta a lakosság, a bankok és a multinacionális tőke között, "ami továbbra is nagyon fáj a szocialistáknak, akik sohasem a családok oldalán álltak" - írta a kormánypárti politikus, hozzátéve: az emberek 2010-ben megmutatták, mit gondolnak a Gyurcsány-Bajnai korszakról.

Tukacs István

hétfői közleményében többek között azt írta, a közműadó bevezetése megint a lakosság számláit fogja jelentősen megnövelni; emelkedni fog a kábeltévé, az internet és a telefon havi díja, a tranzakciós illeték körül pedig óriási káosz van. Szerinte tovább nőnek a terhek a tranzakciós illeték miatt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.