Közélet

Szünetel a 8-as troli Dugonics téri megállója

Szünetel a 8-as troli Dugonics téri megállója

2012. október 8., hétfő
Szünetel a 8-as troli Dugonics téri megállója

A Szegedi Közlekedési Kft. közleményben tájékoztatott,hogy a 8-as trolibuszvonal Makkosház végállomás irányú, „Dugonics tér (Tisza L. krt.)” megállóhelye – a megállóhely útburkolatának garanciális javítás miatt – október 11-én (csütörtökön) üzemkezdettől várhatóan november 09-én (pénteken) üzemzárásig ideiglenesen szünetel.

A szünetelő megállóhely helyett, a „Dugonics tér (Petőfi Sándor sgt.)” vagy a „Tisza Lajos krt. (Károlyi utca)” megállóhelyek igénybevételét javasoljuk. A megállóhelyet a Tisza Volán Zrt. Centrum Áruház irányú helyi autóbuszjáratai sem érintik. Ezen járatok közlekedési rendjéről a www.tiszavolan.hu internetes oldalon tájékozódhatnak. A munkálatok idején a 3, 3F és 4-es jelzésű villamosok közlekedése zavartalan, a szerelvények a megállóhelyen megállnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.