Közélet

Fidesz: be kell zárni a szociális rendszer kiskapuit

Fidesz: be kell zárni a szociális rendszer kiskapuit

2012. október 3., szerda
Fidesz: be kell zárni a szociális rendszer kiskapuit

A Fidesz szerint még mindig sokan élnek vissza az állami segélyekkel, ezért a kormánypárt egyetért a kabinet azon döntésével, hogy be kell zárni a szociális rendszer kiskapuit - közölte Selmeczi Gabriella szóvivő az MTI-vel.

A szocialisták szakpolitikusa,

Korózs Lajos

szerdai sajtótájékoztatóján a segélyplafon bevezetését bírálta és a szociális ellátórendszerből való pénzkivonás ellen emelt szót. A Fidesz szóvivője szerint azonban a nemzeti konzultáció során az emberek világossá tették: nem fogadható el, hogy valaki jobban éljen segélyből, mint becsületes munkából. "Ez a kormánytöbbség arra kapott felhatalmazást, hogy megvédje a munkahelyeket, és minél több ember számára tegye lehetővé, hogy segély helyett munkából éljen" - írta közleményében

Selmeczi Gabriella

, hangsúlyozva: a Fidesz minden olyan kísérletet visszautasít, amely "megpróbálja Magyarországot visszafordítani, megalázza a terheket viselő, értékteremtő munkát végző embereket".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.