Közélet

JÁTÉK: Interaktív gyerekkoncert a Mesebárka színpadán + VIDEÓ

JÁTÉK: Interaktív gyerekkoncert a Mesebárka színpadán + VIDEÓ

2012. július 25., szerda
JÁTÉK: Interaktív gyerekkoncert a Mesebárka színpadán + VIDEÓ

A rendkívül nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is kifut a Mesebárka július 27-én. Péntek délután a Csiga Duó interaktív gyermekkoncertjét tekinthetik meg az érdeklődők, melyre kettő darab 4 személyes családi belépőt sorsolunk ki.

Zenés kalandozásra invitál a Danuvia sétahajó, amely ismét Mesebárkává változik pénteken. Fedélzetén ezúttal "Csabiga" és társa tart játékos, zenés gyerekkoncertet, amely az egész családnak kellemes kikapcsolódást nyújthat. Az előadás alatt a gyerekek folyamatosan részt vesznek a műsorban, együtt énekelnek, közösen zenélnek és táncolnak a művészekkel. Titkos köszönést tanulnak, találós kérdésekre keresik a választ, ellátogatnak az Állatkertbe és utaznak a Csigavonaton is. Megtudhatják, hogy miért is jó a forró csoki, és hogy hány irányból fújhat a szél. http://www.youtube.com/watch?v=Hd2pMD6oSOU A nagy érdeklődésre való tekintettel péntek délután két alkalommal, 17 órakor és 18:30-kor is útra kelhetünk Csabigáékkal. A július 27-én, este fél héttől kezdődő előadásra 2 db 4 személyes családi belépőt is kisorsolunk azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Mi a legjobb dolog a Csiga Duó szerint? (Segítség a fenti videóban!)

A:

A hurka

B:

A csokitorta

C:

A forró csokoládé A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb július 26-a (csütörtök) délig. Kérjük a levél tárgyának írja be: "Csiga Duó"! A nyerteseket csütörtök délben értesítjük e-mailen.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.