Közélet

Erdészpörkölt rotyogott a SZEGEDma bográcsában + FOTÓK

Erdészpörkölt rotyogott a SZEGEDma bográcsában + FOTÓK

2012. július 30., hétfő
Erdészpörkölt rotyogott a SZEGEDma bográcsában + FOTÓK

Zöldségek és gyümölcsök helyett bográcsok sorakoztak a Mars téri piac pavilonjai között vasárnap délután, ahol a Szegedi Vásár és Piac Kft. partnerei mérhették össze főzőtudásukat. Szerkesztőségünk szomolyai erdészpörkölttel nevezett a gasztronómiai viadalra.

Íncsiklandozó illatok terjengtek vasárnap délután a Mars tér környékén: tárcsán sült hal, pörkölt és gulyás illata keveredett a levegőben. A Szegedi Vásár és Piac Kft. egy főzéssel összekötött partner-találkozóra invitálta támogatóit, ahol a legjobb étel is díjat zsebelhetett be. Portálunk tulajdonosa,

Oláh János

jó szívvel elfogadta a meghívást - mint mondta, a piacra szinte minden nap kijár, és igen sok ismerőse is van a rendezvényen. A SZEGEDma bográcsában szomolyai erdészpörkölt készült, melynek titkát is elárulta nekünk: különböző vadhúsok kerülnek bele, melyeket külön kell megfőzni, majd a végén 4-5 fajta gombával "öszerottyantani". Csülök és körömpörkölt, valamint némi birkahússal megbolondított őzpörkölt szerelemházasságának gyümölcse került szerkesztőségünk asztalára, melyhez

Kaló Imre

2006-os palackozású rozéját fogyasztottuk.

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.