Közélet

Erdészpörkölt rotyogott a SZEGEDma bográcsában + FOTÓK

Erdészpörkölt rotyogott a SZEGEDma bográcsában + FOTÓK

2012. július 30., hétfő
Erdészpörkölt rotyogott a SZEGEDma bográcsában + FOTÓK

Zöldségek és gyümölcsök helyett bográcsok sorakoztak a Mars téri piac pavilonjai között vasárnap délután, ahol a Szegedi Vásár és Piac Kft. partnerei mérhették össze főzőtudásukat. Szerkesztőségünk szomolyai erdészpörkölttel nevezett a gasztronómiai viadalra.

Íncsiklandozó illatok terjengtek vasárnap délután a Mars tér környékén: tárcsán sült hal, pörkölt és gulyás illata keveredett a levegőben. A Szegedi Vásár és Piac Kft. egy főzéssel összekötött partner-találkozóra invitálta támogatóit, ahol a legjobb étel is díjat zsebelhetett be. Portálunk tulajdonosa,

Oláh János

jó szívvel elfogadta a meghívást - mint mondta, a piacra szinte minden nap kijár, és igen sok ismerőse is van a rendezvényen. A SZEGEDma bográcsában szomolyai erdészpörkölt készült, melynek titkát is elárulta nekünk: különböző vadhúsok kerülnek bele, melyeket külön kell megfőzni, majd a végén 4-5 fajta gombával "öszerottyantani". Csülök és körömpörkölt, valamint némi birkahússal megbolondított őzpörkölt szerelemházasságának gyümölcse került szerkesztőségünk asztalára, melyhez

Kaló Imre

2006-os palackozású rozéját fogyasztottuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.