Közélet

Új MSZP-akcióterv a kormányváltás jegyében

Új MSZP-akcióterv a kormányváltás jegyében

2012. június 11., hétfő
Új MSZP-akcióterv a kormányváltás jegyében

Új stratégiai akciótervet készített az MSZP, amely kijelöli a párt táborának bővítéséhez és Orbán Viktor "hiteles kihívásához" szükséges üzeneteket - írja a Népszabadság hétfőn.

A dokumentum a Baloldaliság, Remény, Erő hármas jelszavára épül. Az akcióterv szerint kőbe kell vésni, hogy nem támogatnak semmilyen, a nyugdíjasoknak hátrányos lépést. Az MSZP fő ellensége a Fidesz, amellyel semmilyen kiegyezés nem lehetséges. A Jobbik szélsőséges párt, amelyet burkoltan sem lehet elismerni. Az MSZP nem liberális párt, hiába próbálják ebbe a szerepbe belekényszeríteni - áll a dokumentumban, amely szerint adott helyzetben a Demokratikus Koalíció szavazóbázisának egészét, az LMP táborának pedig a felét tudják integrálni a sajátjukba. A dolgozat felveti a nyugati országokban nem ismeretlen "árnyékkormány" intézményét is, mint lehetséges erő- és kompetenciamutatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.