Közélet

Keddtől garanciális javítás az 1-es villamos vonalán

Keddtől garanciális javítás az 1-es villamos vonalán

2012. május 28., hétfő
Keddtől garanciális javítás az 1-es villamos vonalán

Május 29-én, kedden elkezdődik az 1-es villamosvonal Boldogasszony sugárúti szakaszának garanciális javítása. A forgalom folyamatos haladhat a munkálatok ideje alatt.

Az 1-es villamosvonal rekonstrukcióját végző kivitelező május 29-én, kedden elkezdi a Hősök kapuja és a Gőz utca közötti villamos pályaszakaszon a burkolat sérült részeinek garanciális javítását. Először a Szent Ferenc utca és Galamb utca közötti pályaszakaszon dolgoznak. A munkálatok a tervek szerint 13 hétig tartanak majd, és szakaszosan zajlanak. A javítások ideje alatt a forgalom folyamatosan haladhat, a keresztutcák megközelíthetők maradnak. A villamo megállók is zavartalanul használhatók lesznek. Minden javítás a garancia részeként valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe. A megrendelő önkormányzat és a lebonyolító Szeged Pólus Kft. nagy figyelmet fordít arra, hogy minden hibát kiküszöböljön a kivitelező. A Szeged Pólus Kft. kérésének megfelelően a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarhatják a munkálatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.