Közélet

A vásárhelyi Fidesz bírálja az Orbán ellen tüntetőket

A vásárhelyi Fidesz bírálja az Orbán ellen tüntetőket

2012. május 26., szombat
A vásárhelyi Fidesz bírálja az Orbán ellen tüntetőket

A Fidesz Hódmezővásárhelyi szervezete sajtóközleményben ítélte el Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Jobbik tüntetésén tanúsított magatartását, mellyel Orbán Viktor miniszterelnököt fogadták Vásárhelyen.

A közlemény alább változtatás nélkül olvasható. "A Fidesz Hódmezővásárhelyi szervezete visszautasítja a Magyar Szolidaritás Mozgalom és Jobbikos cimboráik legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő viselkedését A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete a leghatározottabban visszautasítja azt a városunkhoz, és annak minden jóérzésű polgárához méltatlan magatartást, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök hódmezővásárhelyi látogatása kapcsán a Városháza épülete előtt megjelent mintegy 30 fő tüntető tanúsított. A Magyar Szolidaritás Mozgalom Budapestről buszokkal városunkba hozott bértüntetőinek és Jobbikos cimboráiknak artikulálatlan, trágár és a legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő szitkozódása, jól láthatóan a sajtó képviselőinek szánt eszetlen és ocsmány előadása minden Hódmezővásárhelyi Polgárt megdöbbentett és mélységesen felháborított. Hódmezővásárhelyen véleménynyilvánítási szabadság van, mi azonban a nézeteltéréseket megbeszéljük, a vitákat lefolytatjuk az emberi méltóság, tisztelet és tisztesség határain belül. Józan, kulturált magyar emberek között ez így szokás. A Magyar Szolidaritás Mozgalom és Jobbikos cimboráik nem mást, mint saját magukat minősítették. Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.