Közélet

A kormányátalakításról tárgyal hétfőn a Fidesz-frakció

A kormányátalakításról tárgyal hétfőn a Fidesz-frakció

2012. május 11., péntek
A kormányátalakításról tárgyal hétfőn a Fidesz-frakció

Hétfő délelőtt tíz órára összehívta a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának ülését Lázár János frakcióvezető; a tanácskozás témája a kormányátalakítás lesz.

A politikus - aki

Varga Mihályt

váltja majd a Miniszterelnökség élén - arról tájékoztatta pénteken az MTI-t, hogy a hétfői ülésen jelen lesz

Orbán Viktor

miniszterelnök, a Fidesz elnöke is. A kormányfő péntek reggel jelentette be, hogy

Lázár János

, a Fidesz jelenlegi parlamenti frakcióvezetője lesz a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Lázár Jánost - aki el is vállalta a Miniszterelnökség vezetését, így le kell mondania hódmezővásárhelyi polgármesteri posztjáról - Rogán Antal, az V. kerület polgármestere, a parlament gazdasági bizottságának elnöke válthatja a Fidesz-frakció élén - közölte a kormányfő, a Fidesz elnöke. Elmondta, pártja elnöksége is támogatja, hogy

Rogán Antalt

javasolja a képviselőcsoportnak a frakcióvezetői posztra. Lázár János 2010 májusa óta vezeti a Fidesz parlamenti frakcióját. A Magyar Hírlap pénteki számában azt írta, hogy Lázár János akár már június elsejétől vezetheti a Miniszterelnökséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.