Közélet

Fidesz: az emberek támogatják a kormányt

Fidesz: az emberek támogatják a kormányt

2012. március 26., hétfő
Fidesz: az emberek támogatják a kormányt

A Fidesz szóvivője szerint a hétvégi időközi önkormányzati választások ismételten bizonyították, hogy az emberek támogatják a nemzeti ügyek kormányát az ország megújításában.

"A fideszes jelöltek győzelmei azt mutatják, hogy az embereknek elegük van az országot nyolc év alatt tönkretevő és a hibáik kijavítását azóta is megakadályozni próbáló szocialistákból és gyurcsányistákból" - fogalmazott

Selmeczi Gabriella

az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében. Négy településen tartottak vasárnap időközi önkormányzati választást: a Csongrád megyei Magyarcsanádon, a Pest megyei Szobon és Szentendrén, továbbá a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsászáriban. A szentendrei 7. számú egyéni választókerület új képviselője

Kőrösi Tibor

, a Fidesz–KDNP jelöltje lett, és újraválasztották Nyírcsászári eddigi vezetőjét,

Zichar Jánost

(Fidesz-KDNP) a település polgármesterévé. Szobon és Magyarcsanádon független jelölt kapott polgármesteri megbízatást a választóktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.