Közélet

Dávid Ibolya valótlan állítása

Dávid Ibolya valótlan állítása

2009. november 25., szerda
Dávid Ibolya valótlan állítása

Valótlanul állította Dávid Ibolya, az MDF elnöke Stumpf Istvánról, hogy megfigyeltette őt – mondta ki nem jogerős ítéletében egy UD Zrt.-vel összefüggő személyiségi jogi perben szerdán a Fővárosi Bíróság – adta hírül a Magyar Nemzet Online.

Stumpf,

az Orbán-kormány egykori kancellárminisztere azért indította a pert, mert az MDF elnöke még tavaly szeptemberben parlamenti felszólalásában arról beszélt, hogy Stumpf megfigyeltette őt, továbbá kreált bizonyítékoktól sem riadt vissza annak érdekében, hogy beavatkozzon az MDF életébe – olvasható az MNO összeállításában. A Fővárosi Bíróság első fokú, nem jogerős ítéletében azt mondta ki, hogy Dávid Ibolya az említett felszólalásában megsértette Stumpf jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, és ezért sajnálkozó nyilatkozatban kell elégtételt adnia. A

teljes cikket ITT

olvashatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.