Közélet

Parkolói ügyfélszolgálat a Deák utcai ovi helyén

Parkolói ügyfélszolgálat a Deák utcai ovi helyén

2009. augusztus 31., hétfő
Parkolói ügyfélszolgálat a Deák utcai ovi helyén
A kaszinóügytől hangos egykori Deák Ferenc utcai óvoda helyén hétfőn átadták a Szegedi Közlekedési Kft. összevont ügyfélszolgálati irodáját. A 320 négyzetméteres helységet 40 millió forintból újították föl, és 38 munkatárs (16 állandó, 22 parkolóőr) dolgozik a kft. parkolói részlegének új ügyfélszolgálatán. Az új iroda meghosszabbított nyitva tartással, szombat délelőtt is fogadja a polgárokat. A beruházás során szinte csak a falak maradtak meg, a belső helységeket teljesen újjá kellett építeni. A kivitelezés közben folyamatosan egyeztettek a műemlékvédelem munkatársaival is. Az átadáson elhangzott, hogy éves szinten több tízezer ügyfél fordul meg a cég parkolási ágazatánál. Mivel a szegedi ellenzék képviselői annak idején hosszú hónapokon át tiltakoztak azért, hogy a városvezetés álindokokkal bezárja az óvodát, valamint nem talál a büdzsében kétmillió forintot az integráltan nevelő intézet felújítására, felhívtuk Hüvös Lászlót, a Fidesz frakcióvezetőjét, mit szól ahhoz, hogy most egy száz százalékig önkormányzati cégnek volt 40 millió forintja az egykori óvoda épületének átalakítására.

Hüvös: A szocialisták két kézzel szórják a pénzt

Az ellenzéki képviselő portálunk érdeklődésére elmondta, hogy „kibújt a szög a zsákból”, míg egy óvoda megtartása alig kétmillió forint lett volna, ennek a sokszorosát költötték el egy már létező ügyfélszolgálati iroda felesleges átköltöztetésére. „Miközben a szocialisták takarékosságról beszélnek, két kézzel szórják a pénzt felesleges dolgokra” – tette hozzá Hüvös. „Úgy látszik Botka Lászlóéknak az a céljuk, hogy a választások előtt kisöpörjenek minden pénzt az önkormányzati kasszából, és üres pénztárt hagyjanak maguk után. A Fidesz felszólítja a városvezetést, hogy haladéktalanul fejezze be ezt a gyakorlatot, mert ennek súlyos következményei lehetnek, amit a Szegeden élőknek, az adófizetőknek kell majd megfizetniük” – így a politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.