Közélet

Magyar Anna: Thürmer udvariassági látogatást tett

Magyar Anna: Thürmer udvariassági látogatást tett

2008. szeptember 5., péntek
Magyar Anna: Thürmer udvariassági látogatást tett

Mint azt a SZEGEDma.hu megírta, kedden Szegedre látogatott a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula, aki Magyar Annával, a Csongrád Megyei Közgyűlés fideszes elnökével is tárgyalást folytatott. A Munkáspárt elnöke a sajtó képviselőinek akkor azt mondta, szegedi tartózkodásának céljai között szerepel a politikai kapcsolatépítés is a közelgő európai parlamenti és országgyűlési választásokra készülődve. Magyar Anna a megyei önkormányzat sajtószolgálatán keresztül a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünk számára a keddi találkozóval kapcsolatban.

Magyar Anna

nem egy politikai párt képviselőjeként, hanem Csongrád Megye Közgyűlésének elnökeként találkozott

Thürmer Gyulával

. A Munkáspárt elnöke udvariassági látogatásra jelentkezett be az elnök asszonyhoz, amelynek célja elsősorban az volt, hogy bemutassa a párt megyei elnökét. A mindenkori megyei elnök kötelezettsége, hogy a társadalmi, politikai és gazdasági élet szereplőivel, civil szerveztek vezetőivel találkozzon. A megyei elnök az egész megyéért felelős, így azért is, hogy a megyében azokat a gondokat megoldja, amelyeket a kormány – saját válsága miatt – nem volt képes az elmúlt időszakban. Ilyen problémák például a vasúti szárnyvonalak megszüntetése, vagy a vidéki oktatás életben tartása. A Csongrád Megyei Önkormányzat programja világos és egyértelmű: az itt élő emberek gondjain enyhíteni, és javítani a lakosság élethelyzetét.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.