Illegális bevándorlás

Határsértés és embercsempészet miatt is indult eljárás tegnap

Határsértés és embercsempészet miatt is indult eljárás tegnap

2024. március 2., szombat
Határsértés és embercsempészet miatt is indult eljárás tegnap

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 2, közokirat hamisítás miatt 1 embert fogtak el és embercsempészés miatt 1 ember ellen indult büntetőeljárás - számol be róla a rendőrség honlapja.

 

 

Ács közigazgatási területén, az M1 autópályán a NAV munkatársai ellenőriztek egy bolgár honosságú személygépkocsit, amit egy román férfi vezetett, aki a jármű alján kialakított rejtekhelyen kettő, magát bangladesi állampolgárnak valló személyt szállított.

Az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkedtek az illegális migránsok ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről, míg a járművezetővel szemben embercsempészés miatt büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.