Illegális bevándorlás

Két migránscsoport tűzpárbajozott Szabadkán, ketten megsérültek

Két migránscsoport tűzpárbajozott Szabadkán, ketten megsérültek

2023. június 17., szombat
Két migránscsoport tűzpárbajozott Szabadkán, ketten megsérültek

Ketten megsebesültek, amikor egy fegyveres leszámolás tört ki két migránscsoport között szombat délután - írja a Szabad Magyar Szó.

A lövöldözés a Szerbiai Rádió-Televízió értesülései szerint szombat délután 14 óra körül lehetett a Szabadka menti makkhetesi erdőben. A szerb-magyar határ közelében, a palicsi tőzegtónál lakók arról számoltak be, hogy sorozatlövéseket hallottak az erdő irányából.

A helyiek szerint a környéken korábban is több leszámolás történt az embercsempészbandák között, az erdőben több táboruk is megtalálható.

https://youtu.be/rqi0vsTrBpQ

A lap úgy tudja, a két sérült személyt lőtt mellkasi és hasi sérülésekkel vették fel a szabadkai kórházba, ahol ellátták őket. A rendőrség közölte, hogy fokozott erőkkel vannak jelen a helyszínen, meg nem erősített információk szerint nagyszámú mentőegységet is kivezényeltek. A Pannonrtv arról számolt be, hogy több rendőregységet és a különleges erőket is riasztották. Ezt egy, a közösségi médiában megjelent videó is bizonyítja:

Tavaly év végén hasonlóan súlyos lövöldözés történt a szerb-magyar határhoz szintén közeli Horgoson. Akkor szigorítottak a jogszabályokon az országban, a helyszínhez közeli migránstanyákat pedig fegyveres erőkkel számolták fel.

Fotó: Pannonrtv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.