Hírzóna

Orbán Viktor ingje is megúszta a pikniket

Orbán Viktor ingje is megúszta a pikniket

Sikerült elkerülni a bajt

2 órája
Orbán Viktor ingje is megúszta a pikniket

Legutóbbi Facebook bejegyzésében az inge állapotáról is helyzetjelentést tett a magyar miniszterelnök.

 

Jó kapcsolatokat kell ápolni

Mint ismert, Orbán Viktor tegnap Kötcsére érkezett, ahol felszólalt, de még előtte válaszolt az újságírói kérdésekre is. A kormányfő azt mondta, gazdasági sikert Magyarországon a gazdasági semlegesség hoz majd. Leszögezte: ki kell maradni a háborúból.

Nem blokkosodni, nem támogatni a szankciós politikát, és mindenkivel kereskedni és jó gazdasági együttműködést kialakítani

 – fejtette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök sorra vette, hogy mennyi külföldi tőkeberuházás van jelen Magyarországon. Eszerint Németország 25, az USA, Kína 9-9 milliárddal vannak jelen, őket követi Dél-Korea. 

A mostani állapotunk jól mutatja, hogy mi megéreztük, hogy a blokkosodás helyett inkább egy egységes világgazdaság minden fontos szereplőjével ápolt jó kapcsolat adhat megoldást a magyar gazdaság helyzetére

– fogalmazott.

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

Megúszta az ing

Vasárnap reggel a Facebook oldalán tett közzé bejegyzést a miniszterelnök, miszerint "még az ing is megúszta" a pikniket. Ez alatt az értendő, hogy az étkezés során nem került lecsó folt a ruhára.

Nem ettem le a zöld inget

- írta Orbán Viktor.

Fotó: Miniszterelnök Sajtóiroda

 

Címlapfotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.