Hírzóna

Újabb fejlesztést kapott a MÁV app (Videó!)

Újabb fejlesztést kapott a MÁV app (Videó!)

A mai nappal belekerült az EMMA

1 órája
Újabb fejlesztést kapott a MÁV app (Videó!)

A mai naptól a MÁV okostelefon-alkalmazásának legújabb verziója érhető el, amelyben – az informatikai frissítéseken túl – egy fontosabb tartalmi változással is találkozhatnak a felhasználók: a főmenüben található térképet felváltotta EMMA, a MÁV-VOLÁN-csoport egységes menetrendi és térképes útvonaltervezője.

 

A tesztüzemben már nyár elején elindult EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) az első olyan, integrált utazástervező platform, amellyel nemcsak a hazai vasúti és autóbuszos menetrendek válnak elérhetővé, hanem a járatok valós idejű adatai is, így annak segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan tervezheti meg utazását a közösségi közlekedés szinte minden eszközével.

Az immár a MÁV appon keresztül is elérhető felületen egy helyen és valós időben követhető minden vonat, Volánbusz és HÉV, továbbá a BKK és számos helyi járat minden lényeges információja, beleértve az esetleges késéseket és más, rendkívüli közlekedési eseményeket, ahogyan azt is, hogy melyik vágányról indul a vonat és melyik kocsiállásról az autóbusz, továbbá mikor érkezik a járatunk az adott megállóba.

A fejlesztéssel párhuzamosan természetesen a megszokott, „borsópöttyös” térkép sem tűnik el, a https://vonatinfo.mav-start.hu oldalon továbbra is elérhető lesz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.