Hírzóna

A szegedi után további vidéki üzleteit zárhatja be az eMAG

A szegedi után további vidéki üzleteit zárhatja be az eMAG

2024. március 6., szerda
A szegedi után további vidéki üzleteit zárhatja be az eMAG

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint a még megmaradt vidéki és néhány budapesti üzletét is hamarosan bezárja az eMAG.

 

 

A szegedi üzletét, amely korábban nagyon jól futott, még tavaly év végén számolta fel a vállalat. A Webrádió nem hivatalos értesülése szerint azonban a maradék vidéki üzletek sem kerülhetik el a sorsukat, így lakat kerülhet a pécsi és a győri eMAG boltra is. A cég a miskolci üzletét már korábban, február 9-én zárta be (legalább is ez olvasható a honlapon).

Szinte valamennyi üzletét bezárja az eMAG, talán néhány fővárosi bolt menekülhet meg. Az üzletek jelentős részét március közepéig kiürítik és végleg bezárnak.  

Az Extreme Digital egykori üzletének bezárása nem példanélküli, hiszen az eMAG korábban a debreceni, majd szegedi üzletét is bezárta, vélhetőleg gazdaságossági okok miatt.    

Az Extreme Digitalt 2019-ben vette meg az eMAG, a két márka integrálása pedig már ezt követően megkezdődött. Az Extreme Digital egykori üzletei nagyon sikeresek voltak egykoron. Az eMAG koncepciója ugyanakkor érthető, hiszen főként online értékesít, a fizikai boltok fenntartása pedig jelentős költségekkel jár, úgymint bérleti díj, munkabér, rezsi, logisztika, egyéb költségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.