Hírzóna

A Boci csoki újra magyar kézbe kerül

A Boci csoki újra magyar kézbe kerül

2024. március 26., kedd
A Boci csoki újra magyar kézbe kerül

Több ismert magyar védjegy is újra hazai tulajdonba kerül a Nestlétől.


Eladja Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Nestlé, amelyeket a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.) vásárol meg – közölte a Nestlé.

Meggyőződésünk, hogy a Cerbonánál jó kezekben lesz a Boci, és a jövőben is biztosított a nagy tradícióval rendelkező ikonikus márka sikere Magyarországon” – mondta Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft ügyvezetője a 24.hu-nak. Hozzátette: „Ezzel párhuzamosan a Boci értékesítése lehetővé teszi a Nestlé Hungária Édesség Üzletága számára, hogy olyan erősségeire és növekedést biztosító márkáira összpontosítson, mint a jól ismert KitKat és a nagy népszerűségnek örvendő Balaton

- írták.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a sikeres tárgyalásokat követőena 100 százalékban magyar tulajdonban álló Cerbonához kerül a közel 100 éves múltra visszatekintő Boci, Melba és Párizsi kocka

– mondta Mészáros Tamás, a Cerbona vezérigazgatója. „Örülünk annak, hogy a népszerű márkákat megvásárolhattuk, és a Cerbona biztosíthatja további növekedésüket” – részletezte.

Az ellátás folytonosságának biztosítására egy átmeneti időszakban a Nestlé gyártja majd tovább az érintett termékeket, ezzel is garantálva, hogy a fogyasztók megszakítás nélkül hozzáférhessenek kedvelt csokoládéjukhoz. A tranzakció 2024. május 22-én zárul.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.