Hírzóna

Karikó Katalin is feltűnt a Super Bowl-reklámban (videó)

Karikó Katalin is feltűnt a Super Bowl-reklámban (videó)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 13., kedd
Karikó Katalin is feltűnt a Super Bowl-reklámban (videó)

A Queen dala, „Don't Stop Me Now” szól a Pfizer reklámban, melyben a zene szövegét tátogja Newton, Einstein és más feltalálók mellett Karikó Katalin is. Az amerikai futball nagydöntőjében, a Super Bowlon vetítették le a reklámot.

 

 

A Super Bowl nemcsak sportesemény, hanem a reklámpiac számára is kiemelt pillanat - írja a HVG. A Pfizer ezt használta ki, és most először vett reklámidőt erre az alkalomra. A tudományt ünnepli a klipjében, amelyben ismert tudósok, felfedezők tátognak a Queen Don't Stop Me Now című dalára.

Egy villanásra Albert Einstein és Rosalind Franklin után Karikó Katalin is feltűnik a videóban, éppen akkor, amikor az hangzik el: „I wanna make a supersonic woman of you”.

Ami a meccset illeti: hosszabbítás után a Kansas City Chiefs nyerte a 2024-es, Las Vegasban rendezett Super Bowlt, miután 25-22-re legyőzte a San Francisco 49erst. A nagydöntő legértékesebb játékosának választott Patrick Mahomes vezetésével a Chiefs megvédte címét az NFL-ben és öt éven belül harmadszor lett az NFL bajnoka.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.