Hírzóna

Elhunyt Jakab Csaba, Chuck Norris magyar hangja

Elhunyt Jakab Csaba, Chuck Norris magyar hangja

2024. január 11., csütörtök
Elhunyt Jakab Csaba, Chuck Norris magyar hangja

70 éves korában meghalt Jakab Csaba színész, szinkronszínész, akit többek között Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme magyar hangjaként ismerhettek a legtöbben.
 

 

 

Magyarország egyik legismertebb szinkronhangja volt Jakab Csaba, aki már a 70-es évek közepétől a Vígszínházban gyakornokoskodott, ezt követően pedig filmes és színházi projektekben dolgozott.

Számtalan hazai színházban kapott drámai, zenés, prózai és vígjátéki szerepeket, de az igazi terepe a szinkronizálás volt. 

Ő adta például Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme magyar hangját, de 2007-2011-ig a Movies 24, 2013-2017-ig az AXN Black 2017 óta pedig a Sony Movie Channel csatorna hangja is volt. 2023-tól az RTL több műsorában is szerepelt, utoljára élő adásban a Sztárbox első epizódjában láthattuk ringszpíkerként.

 


 


 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.