Hírzóna

Bedrogozva autót lopott a vezetéstől eltiltott szegedi férfi

Bedrogozva autót lopott a vezetéstől eltiltott szegedi férfi

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 16., kedd
Bedrogozva autót lopott a vezetéstől eltiltott szegedi férfi

Ellopta ismerőse autóját, majd azzal menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott férfi Szegeden. Az egyenruhások elfogták.

 

 

 

A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2024. január 14-én hajnalban, járőrözés közben figyeltek fel egy velük szemben haladó férfira, akiről tudták, hogy eltiltották a vezetéstől. Amikor az egyenruhások ellenőrizni akarták a sofőrt, ő menekülőre fogta. 

A rendőrök Kiskunmajsáig követték a 20 éves fiatalembert, aki a városban elvesztette uralmát az autó felett, és az árokba csúszott. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy 

nem csupán a gépjárművezetéstől tiltották el a sofőrt, hanem az autót egyik ismerőse tudta és beleegyezése nélkül fújta meg, valamint zsebeiben kábítószergyanús anyagokat találtak.

A droggyorstesztek pozitív eredményt mutattak. Az eset során a fiatalemberrel együtt utazó 23 éves férfi kábítószergyorstesztje szintén pozitív lett.

A sofőrnek az őrizetbe vétele mellett járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének, jármű önkényes elvétele és kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt kell felelnie, társának pedig kábítószer birtoklásának vétsége miatt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.